Önskar du samtal/psykoterapi?

Denna del av vårt utbud sker på Föreningsgatan 26 mitt i centrala Malmö med närhet till lokala samt regionala bussar. Vi finns i Växthuset kontorshotells lokaler på andra våningen. För att boka tid kan du kontakta oss på 076-186 63 26 eller kontakt@samtala.org.

Karina Bäckström arbetar med både enskilda samtal och tillsammans med partner/s och kan erbjuda sexualrådgivning eller sexualterapi på KBT-grund. Du kan komma på remiss eller söka själv och behöver inte vara listad här för att komma på samtal. När det gäller samtal med sexologiskt fokus arbetar vi på uppdrag av Region Skåne och vanlig patientavgift, 200 kr, och högkostnadskort gäller

Önskar du stödjande samtal eller KBT för annan problematik såsom tex kris, ångest eller nedstämdhet har vi för närvarande inte avtal med Region Skåne. Ett besök kostar 1050 kr och högkostnadskort gäller inte.

Vi tillämpar samma regler som Region Skåne och av- eller ombokning ska ske senast 24 timmar innan inbokat besök. Vid senare avbokning eller missad tid utgår en avgift på 400 kr vilken är fastställd av Region Skåne.

 

formelement_samtala