Önskar du samtal/psykoterapi?

Denna del av vårt utbud sker från och med 1 juni 2018 i nya fräscha lokaler på Hyllie Allé 18. I samma lokaler finns även Barnmorskeriet och Bambino. För att boka tid kan du kontakta oss på 076-186 63 26 eller kontakt@samtala.org.

Karina Bäckström arbetar med både enskilda samtal och tillsammans med partner/s och kan erbjuda sexualrådgivning eller sexualterapi på KBT-grund. Du kan komma på remiss eller söka själv och behöver inte vara listad här för att komma på samtal. När det gäller samtal med sexologiskt fokus arbetar vi på uppdrag av Region Skåne och vanlig patientavgift, 200 kr, och högkostnadskort gäller

Önskar du stödjande samtal eller KBT för annan problematik såsom tex kris, ångest eller nedstämdhet har vi för närvarande inte avtal med Region Skåne och ett besök kostar 1000 kronor och högkostnadskort gäller inte.

Vi tillämpar samma regler som Region Skåne och av- eller ombokning ska ske senast 24 timmar innan inbokat besök, i annat fall utgår en avgift. Denna avgift är fastställd av Region Skåne och är på 400 kronor.

 

formelement_samtala